Hei! Jeg er Elisabeth Bjørndal-Ruud, grunnleggeren av ADHD+Portalen. Her finner du informasjon om meg, og hvordan du kan ta kontakt.

Slik begynte det: 

I starten av 2020 ble min yngste datter og jeg diagnostisert med ADHD. Da oppdaget jeg hvor lite kunnskap som fantes rundt denne diagnosen, og da spesielt hos jenter, kvinner og voksne.

Jeg startet pga dette en informasjonskonto på instagram for å spre kunnskap slik at flere kunne få tidligere hjelp.

Jeg begynte rett før jul 2021, og i løpet av kort tid hadde jeg flere tusen følgere. Innboksen min var full av meldinger fra folk som kjente seg igjen i mine innlegg og trengte oppfølging. Hvert ledige sekund gikk til å svare folk, men mengden bare økte og økte.

Jeg grunnla derfor kurs- og medlemsportalen "ADHD+Portalen" for å ha mulighet til å hjelpe flere.

Hva jeg kan hjelpe deg med:

I tillegg til medlemsportalen, kan jeg bookes til foredrag, forelesninger, workshops, webinar og minikurs. Universitet, høyskoler, PPT, BUP og grunnskoler kan også booke meg til foredrag eller veiledning.

Jeg holder innimellom kurs både alene, og sammen med andre fagpersoner. Jeg og min mann holder også parkurs for par, hvor en eller begge har ADHD, eller hvor de har barn med ADHD.

Det er verd å vite at per nå er psykologer, psykiatere og leger IKKE ADHD/Autisme-spesialister. Kun en med ADHD/ASD, vet hva det vil si å være nevrodivergent. Jeg  har dypdykket i all ny forskning om temaet og kan forstå deg og hva du opplever. Du trenger en som ser deg, kan lese deg, guide deg gjennom tankekjør, selv-tvil, tidsblindhet, fatigue og selvpisking. Jeg kan hjelpe deg å akseptere og regulere din ADHD og få det livet du faktisk fortjener. 

Jeg kan ikke anbefale ADHD+Portalen varmt nok. Nedenfor kan du lese mer om den!

Støtte fra likesinnede er prisløst. Samhold og live-sendinger, som vi har i portalen er gull verdt og kan ikke måles i verdi! 

Jeg og min nevrotypiske mann kan også bookes til foredrag/workshops om relasjon/ intimitet/ kommunikasjon/ foreldrerollen, etc. Vi har sammen tatt kurs i parforhold: "Jeg og du og ADHD", og har brukt tid hos parterapeut for å forstå hverandre bedre. Vi opplever at de fleste par som oss, trenger hjelp til å forstå hverandre.