Hei! Jeg er Elisabeth Bjørndal-Ruud, grunnlegger av ADHD+Portalen.

Slik begynte det: 

I starten av 2020 ble min yngste datter og jeg diagnostisert med ADHD. Da oppdaget jeg hvor lite kunnskap som fantes rundt denne diagnosen, og da spesielt hos jenter, kvinner og voksne.

Jeg startet pga dette en informasjonskonto på instagram for å spre kunnskap slik at flere kunne få tidligere hjelp.

Jeg begynte rett før jul 2021, og i løpet av kort tid hadde jeg flere tusen følgere. Innboksen min var full av meldinger fra folk som kjente seg igjen i mine innlegg og trengte oppfølging. Hvert ledige sekund gikk til å svare folk, men mengden bare økte og økte.

Jeg grunnla derfor kurs- og medlemsportalen "ADHD+Portalen" for å ha mulighet til å hjelpe flere.

Hva jeg kan hjelpe deg med:

Jeg kan bookes til foredrag, forelesninger og workshops, og tar imot oppdrag fra Universitet, høyskoler, spesialisthelsetjenesten, organisasjoner, bedrifter, ol. 

Jeg holder innimellom kurs. Både for enkeltindivider og par. Jeg er sertifisert i Parsjekk, et evidensbasert kartleggingsverktøy for par. 

Jeg er sertifisert Focused ADHD-coach. Dette er kausal-coaching, dvs. at jeg hjelper deg i å finne årsaken til problemet. Siden alle med ADHD har traumer, har jeg også t tt grunnkurs i traumeforståelse og traumebehandling for voksne. Du trenger en som ser deg, kan lese deg, guide deg gjennom tankekjør, selv-tvil, tidsblindhet, fatigue og selvpisking. Jeg kan hjelpe deg å akseptere og regulere din ADHD og få det livet du faktisk fortjener. 

Jeg kan ikke anbefale ADHD+Portalen varmt nok. Nedenfor kan du lese mer om den!

Støtte fra likesinnede er prisløst. Samhold og live-sendinger, som vi har i portalen er gull verdt og kan ikke måles i verdi! 

Jeg og min nevrotypiske mann kan også bookes til foredrag/workshops om relasjon/ intimitet/ kommunikasjon/ foreldrerollen, etc. Vi har sammen tatt kurs i parforhold: "Jeg og du og ADHD", og har brukt tid hos parterapeut for å forstå hverandre bedre. Vi opplever at de fleste par som oss, trenger hjelp til å forstå hverandre.