Bli medlem her!

ADHD+Portalen

ADHD+Portalen er skapt for å gi deg all den støtten, varmen og kunnskapen du trenger før behandling/ utredning, mens du holder på, og ikke minst etterpå, når du trenger det aller mest, og så lenge du trenger! Du trenger ikke være diagnostisert for å være med her heller. Mange er jo nettopp det; udiagnostiserte. Og det er ikke din feil, det er systemet. 

Å være voksen med ADHD/ AuDHD i dag er ikke lett. Forskningen ligger etter og det er få steder å få hjelp. De fleste blir avvist av DPS og fastleger. Behandlere har lange ventetider, og du har flaks om du kommer til en som har oppdatert kunnskap og erfaring nok til å kunne stille riktig diagnose.

Grunnleggeren av ADHD+Portalen er selv nevrodivergent med 30 års erfaring som spesialpedagog og pårørende. Hun er også mor til to jenter med AuDHD og ADHD, søster til en autist, og bonusmor for to, hvor en av dem skal utredes for autisme. 

Portalen er derfor designet spesifikt for nevrodivergente. Her kan du utvikle deg i eget tempo; uten krav, forventninger eller dømming, fordi her er du ikke annerledes, men helt rett.

Holdningen i ADHD+Portalen er at nevrodivergente ikke skal fikses, men forstås! Vi ser på disse ulike hjernene våre som naturlige nevrovarianter som hører hjemme her på lik linje med det nevrotypiske mennesket. 

Dessverre er ikke samfunnet designet for oss, og vi har ennå en lang vei å gå for å få rettferdighet, og i mellomtiden trenger vi hverandre. Vi er her for DEG, akkurat slik du er! 

Bli medlem her!

"Jeg føler Elisabeth har reddet livet mitt!" 

"Jeg er evig takknemlig for at jeg fant Elisabeth. Hadde det ikke vært for henne, så hadde jeg aldri forstått at jeg har ADHD og kanskje autisme også!  Nå forstår jeg meg selv. Jeg føler Elisabeth har reddet livet mitt."

-Aud Rameckers, 1-1-kunde og medlem.

"Denne damen anbefaler jeg til alle!"

"Jeg har aldri møtt noen som virkelig forstår alt jeg prøver å formidle, slik som Elisabeth gjør! Jeg føler meg så trygg og støttet i samtale med henne, og hun får meg umiddelbart rolig. Denne damen anbefaler jeg til alle! Hun er også en strålende formidler. Jeg har sagt til henne at hun er en film jeg hadde betalt for å se!"

-Martine Fjellheim, 29 år, gründer av Beetec

"Hennes evne til å forstå meg er helt unik!"

"Elisabeth er et av de varmeste menneskene jeg noen gang har møtt. Hennes evne til å forstå meg er helt unik. Hun rakte ut en hånd når ingen andre så at jeg ropte om hjelp. Jeg var nydiagnostisert uten oppfølging og hadde det ekstremt tøft. I løpet av noen uker lærte hun meg så mye om meg selv og min ADHD (og min nye diagnose autisme). Et så varmt medmenneske med så mye kunnskap og erfaring er unikt. Hun er virkelig et forbilde!"

-Kine Stefferud, 1-1-kunde og medlem.

Forhistorien til ADHDPLUSS: 

Helt siden lillebroren min ble diagnostisert i 1992 med- den gangen- Asperger syndrom, har jeg  drømt om å spre kunnskap om nevrodiversitet. Den gang var det forsvinnende lite kunnskap og jeg var vitne til hvordan dette skapte unødvendig lidelse for min familie.

Jeg begynte utdanningen min som spesialpedagog og lærer i 1997, og hadde alltid en forkjærlighet og en intuitiv forståelse for dem som var "utenfor". Jeg fikk daglig jobbe med autister, ADHD´ere og jeg samarbeidet mye med psykologer i PPT og BUP, jeg gikk på alle kurs som var, leste alt jeg kom over og opparbeidet meg solid kompetanse, både praktisk og teoretisk.

Og jeg så hvor få som egentlig kunne noe om dette.

I 2018 utviklet min datter sterk skoleangst. 

Vi fikk begge kort tid etter diagnose ADHD, kombinert type, men min datter fikk likevel ikke hjelp for sin stadig økende angst for skole. Jeg m tre selv kreve hjelp fra PPT, BUP, Stat.Ped, BKL, Barne- og familehjelpen og private psykologer, uten at de kunne hjelpe. Hun fikk til og med "verdens beste angstbehandling" i regi av Haukeland Universitetssykehus. Men det lå ingen virkelig plan bak noe som ble gjort. Ingen etater samarbeidet og lite ble fulgt opp i praksis. Det ble tillitsbrudd på repeat. Jeg opplevde et system som famlet i villrede, og en jente som ble sykere og sykere. 

Jeg tok kontakt direkte med ledende eksperter på skolefravær, bl.a. direktøren for Etat for spesialpedagogiske tjenester.

Men alle sa det samme: Systemet fungerte ikke. Og å endre det ville ta tid.

Maktesløsheten over å ikke klare å hjelpe min datter, kan ikke beskrives med ord.

I slutten av 2021 åpnet jeg en instagramkonto for å vise mine barn at jeg ikke skammet meg over å ha ADHD. Jeg var klar for å trosse nettroll, jantelov og all den stigma jeg visste fantes der ute. 

Lite ante jeg at innboksen skulle bli fylt opp av det motsatte. 

Kontoen vokste fort og  henvendelsene med. Jeg hadde samtaler med kvinner, par og menn i alle ledige stunder. 

Behovet for hjelp, forståelse og kunnskap, var enormt. Jeg innså at jeg måtte finne en måte å kunne hjelpe enda flere på.

Slik ble ADHD+Portalen til. 
Her kunne jeg formidle og ta vare på mange samtidig!

ADHDPLUSS er stadig i utvikling, og planene er mange. Det bygges broer mellom fagfelt og brukere, jeg sprer kunnskap via kurs, foredrag, undervisning og sosiale medier.

Jeg unner og ønsker deg med på denne reisen! 

Bli medlem her!

Medlemmer om ADHD+Portalen:

 

"Altså, Elisabeth er et funn!"

"Hun brenner for å hjelpe mennesker med ADHD og ASD! At hun selv har ADHD, gjør at hun forstår og ser deg. Hun er ekstremt kunnskapsrik hva gjelder ADHD/Autisme og mennesker i sin helhet. Jeg er nylig diagnostisert med ADHD som 45 åring. Flere i familien har også ADHD, og endelig faller brikkene i livet på plass med en diagnose å forholde seg til. Med hjelp fra Elisabeth og ADHD+Portalen, får jeg svar på alle de ting jeg har lurt på. Ikke bare fra Elisabeth, men fra alle de andre der inne også. Det er et fantastisk fellesskap hvor alle løfter hverandre opp. Endelig føler jeg at jeg ikke er «alene» med utfordringene mine. 

Elisabeth er den jeg anbefaler å gå til for å få hjelp hva gjelder alt som har med disse diagnosene å gjøre. Helsevesenet har ikke kunnet hjelpe meg i hvertfall. Det er tragisk hvor lite kunnskap de har.  

Med Elisabeth i førersetet har vi nå muligheten til å forandre på dette!  Ufarliggjøre, opplyse og hjelpe alle som trenger det. Jeg har endelig funnet en fantastisk dame som forstår. Tusen takk !❤️"

-Kathrine Krohn, medlem 

 

"Takk for at du startet ADHD+Portalen!"

"Takk for at du gir av deg sjølv, takk for at du jobber og står på for oss. Mest av alt, takk for at du deler kunnskapen du har opparbeidet gjennom hele ditt liv med oss."

-Marianne Haug, medlem.

Bli medlem her!

Vi trenger hverandre! 

Å ha ADHD eller AUDHD påvirker alle deler av vårt liv, inkludert alle våre relasjoner. Det er ikke lett å  få til gode relasjoner når verdensbildene våre ikke stemmer overens.

Følelser, behov, forventninger må snakkes om! I portalen lærer du hvordan vår hjerne fungerer, hvordan den er forskjellig fra en typisk. Vi lærer å kommunisere behov, sette grenser og å lytte til hverandre. 

Kommunikasjon er et samarbeid! De rundt oss er viktige for oss. Her spiller vi hverandre gode og lærer å være rause med hverandre.

For at vi skal ha det bra i relasjoner, må vi tørre å prate sammen og være ærlige med hverandre. Denne prosessen er utfordrende, men du får en trygg "guide" som leder prosessen. 

Selvutvikling skjer i relasjon.

Vi må faktisk øve oss på å tørre å slippe fasaden, slippe konkurranse og sammenligning. Vi øver på å være autentiske og sårbare.

Som de sier i England:

"Let`s drop the shit chat, and get down to the nitty gritty" 

Ulike og unike.

Er du glad inni deg av å være den du er? Jeg trodde aldri at jeg skulle få oppleve et liv hvor jeg følte meg glad. Det var ikke for meg, tenkte jeg. 

Så feil tok jeg. Jeg hadde ikke kunnskap eller verktøy til å kunne forstå min egen ADHD. Derfor VET jeg at det er hjelp å hente for deg også.  I snart fem år har jeg gått i lære hos de beste coacher, gått i terapi hos psykolog og gitt kroppen min behandling hos fysioterapeut og muskelterapeut. Jeg har bearbeidet traumer, tatt  grunnkurs i traumer og stiftet ENK, som jeg har skreddersydd for A(uDHD. Det er nesten som om jeg må klype meg i armen av og til. Nå er jeg også sertifisert Focused ADHD-coach og har  selveste Kristen Carder som personlig coach! 

Nettopp dette ønsker jeg å gi videre til deg.  Det går an, med masse støtte, omsorg og kyndig veiledning fra en som har gått før deg og vet hvordan hjernen din fungerer! Du fortjener det, tapre kriger. ❤️

"Den følelsen"

"Den følelsen når du skjønner at du har ADHD. Den følelsen når du møter andre med ADHD på sosiale medier. Den følelsen når en ildsjel som Elisabeth starter et prosjekt som ADHD+ portalen"

-Joar Leite, medlem 

"Det er litt som å ha din egen, private ADHD-leksikon.."

"Det som er så fint med ADHD+Portalen og Elisabeth er at her er vi alle like. Her får du ikke en coach utenfra, som ikke vet hva du strever med. Å ha noen som kjenner hverdagen på samme måte som en selv er gull verdt. Her føler du deg sett, både av Elisabeth og resten av medlemmene. Vi diskuterer i plenum, og er det noe du lurer på så kan du spørre uten å føle deg dum.

Jeg liker de ukentlige livesendingene spesielt godt, - da stiller vi spørsmål i forkant, og så gjør Elisabeth research og svarer på alle spørsmål og går igjennom alle temaene vi har bedt om å få vite mer om,  og vi har mulighet til å kommentere underveis. Det er litt som å ha din egen, private ADHD-leksikon, oversatt til et språk du faktisk gidder å høre på 🥰"

-Marianne Rønning, medlem

 "Tusen takk!" 

"Vit at du hjelper så utrolig mange med det du gjør og den du er. Håper jeg får muligheten til å gi deg en kjempeklem og si takk på ordentlig en vakker dag. TUSEN TAKK!"

-Katharina, nå medlem

ADHD+Portalen koster

kun 497,- i md

..og vi har ingen bindingstid!

Den første kurs- og medlemsportalen i Norge for voksne ADHDere, AuDHDere og autister.

Her får du blant annet: 

 • Kurs med ADHD og autismevennlige moduler med video, lyd og tekst. Blant kursene har vi bl.a. emosjonell regulering, masking, Audhd, Å være produktiv, De eksekutive funksjonene, selvforståelse og selvaksept, avvisningssensitivitet, relasjoner, hormoner hos kvinner, menopause, kommunikasjon, Theory of Mind, Dobbel Empathy, PDA, ODD, m.m.
 • Alltid oppdatert forskning og kunnskap
 • Konkrete tips og verktøy som du kan bruke
 • Challenges 
 • Ledet Body Doubling
 • En privat og lukket gruppe hvor du kan overshare så mye du vil, og få støtte fra andre som forstår deg.
 • Live-sendinger flere ganger i uken, hvor jeg svarer på alle dine spørsmål.
 • Spennende og relevante ekspert- gjester 
 • Samhold og varmt fellesskap som er åpent 24/7.
 • En portal ledet av nevrodivergente.
 • Fokus på selvaksept, selvforståelse og selvmedfølelse.
 • Et maskefritt samfunn, fritt for dømming, nett-troll og fasade.
 • Muligheter for å få nye, livslange vennskap med likesinnede.
 • Tilgang til arkiv av Q&As og ekspert- gjeste-sendinger.
 • Åpent tilbud om å være gjest i vår egen podcast.
 • Eventer og gøye samlinger. NB! Neste i slutten av august-24
 • Tema hver måned. 
 • Læring om følelser og relasjoner i trygge omgivelser. 
 • Workshops i ulike temaer som; mindfulness, og emosjonell regulering. 
 • Guppesamlinger og gruppecoaching for de som har over 1 års medlemskap
 • rabatt på 1-1 coaching
 • 25 % rabatt hos Norges mest profilerte og dyktigste nevrodivergente sexolog og samlivsterapeut
Meld deg inn her!

"Vi var mange der ute, men vi var ikkje aleine lenger!"

"Eg fikk diagnosen min når eg var 39 år. Trudde eg visste kva ADHD var, og mange brikker falt på plass. Men likevel hadde eg mange spørsmål, og det var egentlig ingen som kunne svare på de. 

Eg er så takknemlig for at eg kom over @adhdsuperkvinne på Instagram. Eg kjente meg igjen i omtrent alle videoene hun postet, og det var begynnelsen på min jakt etter de puslebitene eg manglet til å kunne sette sammen mitt bilde.

Vi var mange der ute, men vi var ikkje aleine lenger!  Elisabeth tok seg tid til oss, tid til å svare. Hun delte og satte ord på så mange viktige ting ved det å ha ADHD, og til slutt åpnet hun ADHD+Portalen. Eg var kjapp med å melde meg på! I portalen møtes vi, der ligger kursmoduler og vi har ukentlige live-sendinger/møter. Vi får spørre, vi får svar, vi deler erfaringer og viktigst av alt så blir vi forstått og vi lærer ❤️

"ingen andre enn Elisabeth har hjulpet meg å forstå ka diagnose eg fikk, det hun deler og lærer oss er fantastisk lærerikt. Fellesskapet en finner i ADHD+Portalen er unikt og det er så godt å kunne begynne å forstå. Det Elisabeth setter ord på er så utrulig viktig for oss andre som var heilt aleine."

Sammen med Elisabeth har vi en spennende reise foran oss!" 

-Marianne Haug, medlem

"Takk for alt du deler!"

 

"Tusen hjertelig takk for en fantastisk workshop i dag! Du gjør en kjempejobb og er et forbilde og oppmuntring for mange. Stå på med den fantastiske jobben du gjør! "

-workshop-deltager og følger

 

"Hei! Hørte i går på podcasten "MinADHD" med episoden med deg i. Takk for alt du deler! Jeg har nettopp fått diagnosen ADHD og kjente meg igjen i så mye av det du fortalte! Utrolig fint og positivt innslag! "

-instagramfølger

"Elisabeth er genuint opptatt av at medlemmene skal ha det bra!"

"Visjonen til Elisabeth om at kunnskap skal deles, og samle folk på en plattform der en kan få forståelse og aksept, er helt unik etter min mening.

Elisabeth er genuint opptatt av at medlemmene skal ha det bra. Hun ønsker sterkt at vi skal være med å forme ADHD+Portalen med innspill, tilbakemeldinger, ris og ros.

Det aller beste er at hun har ADHD selv, så når hun fikler med ting under live, eller impulsivt "over-sharer" under et møte, så er hun bevisst på det, og jeg kjenner meg veldig igjen i det hun gjør og sier. Det føles godt at vi er flere med samme utfordringer samlet på èn plattform. Jeg føler en slags unik tilhørighet til både Elisabeth og de andre medlemmene.

ADHD+Portalen åpner opp for at mennesker kan lære og dele erfaringer med hverandre.

Kunnskap er makt i min verden. Jo mer vi mennesker kan og lærer, jo mer forståelse får vi rundt dette med ADHD og ASD.

ADHD+Portalen anbefales på det sterkeste!"

-Camilla, medlem